Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stockholm Winter Swim Open

13 mars 09:00

250SEK

Stockholm Winter Swim Open är tillbaka den 6 februari 2021. Med hänsyn för Covid 19 planerar vi naturligtvis att  arrangera en tävling där vi tar ansvar och inte bidrar till en ökad smittspridning. Vi hoppas att ni ska vara glada att få tävla och att ni har förståelse för de anpassningar vi behöver göra för att allt ska vara säkert för er alla!

Vi kommer att simma en gren, 25 bröstsim. Tävlingen kommer att delas in i 4 delar. Du anmäler dig till en del. Damer kan välja start 09:30 eller 11:00 och herrar väljer mellan att starta 12:30 eller 14:00.

Du anmäler din ankomst vid incheckningstältet och byter om i annexet. Du kommer kallas till callroom och sedan gå  till starten. Det blir alltså maximalt 4 personer i varje lopp och därmed bra social distans. Efter loppet byter du om och beger dig till incheckningstältet (vi kommer vi inte erbjuda bastu och dusch som en av anpassningarna)  och hämtar ut din guldmedalj och ditt fina diplom.   I år tycker vi alla är vinnare!  Har du riktig tur är du en av de som får en extra belöning från våra sponsorer.

Det kommer att finnas gott om tid för mingel och möten på distans innan nästa startgrupp anländer.

Anmälan öppnar 1 oktober. Du anmäler dig på https://race.se/en/races/6944/about

Här har du en film från tävlingen 2020

https://youtu.be/cFhFixdMYg8

Detaljer

Datum:
13 mars
Tid:
09:00
Pris:
250SEK
Evenemang Taggar:
, , ,
Webbplats:
http://www.sthlmws.se/

Arrangör

Hellas SK

Leave a Reply