Hellas 1500 Premiär den 29 augusti 2020

Välkommen till Hellas 1500

Var med från början då Hellas Vintersim arrangerar Hellas 1500, ett öppetvattenlopp på 1500 m i vackra Källtorpsjön!

Plats: Källtorpsjön vid Hellasgården

Tid: Samling 10:30. Start klockan 11:00 den 29 augusti

Distans:1500 m

Minsta ålder: 18 år

Klasser: Dam med våtdräkt, Herr med våtdräkt, Dam baddräkt och Herr badbyxa

Material: Säkerhetsboj är ett krav (Finns att köpa vid start Säkerhetsbojar ), badmössa, simglasögon och våtdräkt eller simkläder utan neopren beroende på vilken klass du vill simma i.

Anmälan: görs senast den 27 augusti genom att mejla hellasvintersim@sthlmws.se

Pris: 200 kr Betalas på plusgiro 19 41 84-8 märk inbetalning Hellas 1500/vintersim. Ingår : Mingel med distans där du får hembakat och kaffe efter loppet. Vi lottar ut fina priser från TYR. Medalj till vinnaren i varje klass.

Övrigt: På grund av Covid 19 kommer vi att

  • Antal deltagande simmare begränsas till 40.
  • Avstånd på två meter kommer märkas ut vid vårt tält där man hämtar ut material och handlar flytbojar eller fika. Vi kommer vi ha en plastskärm för personal uppsatt, platshandskar och handsprit kommer att finnas.
  • Deltagare kommer få en anvisad plats där de befinna sig innan och efter loppet. Denna plats har ordentligt avstånd till nästa deltagare.
  • Vi rekommenderar ombyte ut vid anvisad plats eller bakom något närbeläget träd. Omklädnad och dusch rekommenderar vi att man gör hemma på grund av rådande omständigheter.
  • Under lopp och start kommer vi att se till att alla håller två meter avstånd.
  • Av våra deltagare önskar vi att ni tänker på avståndet och visar hänsyn till varandra både på vägen till, under och på väg ifrån tävlingen. Om ni känner symtom stannar man hemma. Så ska vi se till att vi får en härlig upplevelse i vår vackra natur.

I och med att du anmäler dig godkänner du att du kan blir publicerad på bild eller namngiven i deltagarlista. Om du önskar delta men inte vill få namn eller foto publicerat löser vi naturligtvis det, kontakta i så fall hellasvintersim@sthlmws.se

Tips kring din simteknik. Du har möjlighet att få teknikråd efter loppet. Säg till innan bara så ska vi hålla lite extra koll på dig.

Har du frågor och funderingar mejla hellasvintersim@sthlmws.se

Varmt älkommen!

Tomas och Kalle för Hellas Vintersim

Banan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *